Шут на Краев спря тока на стадиона (видео)

Шут на Краев спря тока на стадиона (видео)

Родният национал Божидар Краев отново попадна в центъра на вниманието в Португалия. След като на старта на сезона с негов гол новакът Жил Висенте повали Порто, днес юношата на Левски се оказа замесен в любопитна ситуация по време на мача срещу Брага. Двубоят завърши 1:1, но бе прекъснат за около половин час заради срив в електрозахранването на стадиона.

Токът спря в 50-ата минута, точно в секундата, когато Краев стреля по посока вратата на гостите. Стражът на Едуардо улови топката и в този миг светлината изчезна. 

Феновете на домакините приеха случката с чувство за хумор, макар че по това време любимците им губеха с 0:1 след ранен гол на Вандерсон Галено. Почти всички зрители на стадиона включиха фенерчетата на смартфоните си и се забавляваха, докато повредата бъде отстранена.

След подновяването на играта Жил Висенте доминираше и заслужено стигна до равенството. Попадението за домакините вкара Сандро Лима в 19-ата минута на добавеното време. Той се разписа на далечната греда след центриране от десния фланг и неумела намеса на Едуардо.

В класирането Жил Висенте е на 11-о място с актив от 4 точки. В следващия кръг Краев и компания ще приемат Витория (Сетубал).

Начело е Спортинг (Лисабон), който снощи победи с 3:1 като гост Портимонензе и събра 7 точки. Толкова има и Фамиликао, а Бенфика и Порто са с по 6 пункта.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти