Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Валверде похвали Гризман

Валверде похвали Гризман

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите си след победата с 5:2 над Бетис. Естествено, много от въпросите към наставника на каталунците на пресконференцията бяха свързани със силното представяне на Антоан Гризман.

"Гризман игра на много високо ниво и това е, което очакват от него феновете. Но същото може да се каже за Перес и Рафиня. Факт е, че за Гризман беше важно да покаже добра игра и той го направи. Меси? Няма да рискуваме и да форсираме завръщането му", сподели Валверде.

"Срещу Атлетик Билбао доминирахме по същия начин, но загубихме. Понякога мачовете не се развиват така, както искаме. Получихме гол, но реагирахме адекватно. През второто полувреме изцяло контролирахме събитията на терена", каза още треньорът на Барса.

Статистиците пък отбелязаха, че каталунците за първи път побеждават в шампионатен мач без Меси и Луис Суарес. Досега се беше случвало само три пъти двамата еедновременно да не играят в срещи от Ла Лига и в тях Барса има две равенства и една загуба. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти