Феновете на Дунав организират шествие преди мача срещу Левски

Феновете на Дунав организират шествие преди мача срещу Левски

Шествие по централната улица "Александровска" в Русе ще организират феновете на Дунав на 21 май /неделя/ преди мача на "драконите" с Левски /София/, който ще се играе от 17:30 часа на Градския стадион. Това съобщиха от клуба на привържениците "Дунав завинаги".

От русенския клуб информират, че интересът към срещата расте, като предварителната продажба на билети ще продължи и утре. В деня на мача пропуски могат да бъдат намерени на касите на стадиона.

"Три кръга преди края на този паметен сезон нашият отбор е с три точки пред основните си конкуренти Черно море и Локомотив /Пловдив/ в борба за място, което при определени условия може да ни осигури и място в Европа. Повече от всякога Дунав има нужда от подкрепа. Затова ние отново ще сме там и ще се постараем да подкрепим по най-добрия начин нашите любимци. Нека преди това се съберем и отидем заедно на стадиона", заявиха от клуба на привържениците "Дунав завинаги".

Началото на шествието ще бъде поставено в 14:30 часа в неделя пред Паметника на свободата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти