Шампионът Лудогорец U17 с нов рецитал, удари с 5:1 Славия

Шампионът Лудогорец U17 с нов рецитал, удари с 5:1 Славия

Осигурилият си отдавна шампионската титлата в Елитната юношеска група до 17 години отбор на Лудогорец записа поредна изразителна победа. В двубой от предпоследния, 29-и кръг футболистите на Радослав Комитов удариха с 5:1 гостуващия състав на Славия.

Първи до гол стигнаха "белите", които след оттеглиха с гол аванс на почивката. С попадения на Стефан Методиев, Димитър Митков, Хюсеин Хюсеинов, Георги Стоянов и Николай Томов през втората част Лудогорец стигна до пълен обрат и трите точки.

Младите “орли” са недостижими на върха в класирането, като имат в актива си внушителните 79 точки от 29 изиграни мача. Разградчани имат 25 победи и само 4 равенства без нито една допусната загуба. Нещо повече, само четири гола ги делят от кота “100”. В последната среща за сезона Лудогорец гостува на втория в подреждането Черно море.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти