Белчев: Излишно усложняваме играта, нека феновете бъдат търпеливи

Белчев: Излишно усложняваме играта, нека феновете бъдат търпеливи

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев остана доволен от победата с 4:2 над Университатя (Крайова), но не спести забележките си спрямо представянето на “червените” в първите 30 минути на проверката. Младият специалист, който записа четвърти пореден успех в контролите, призна, че тимът има върху какво още да работи. Белчев не скри, че според него ЦСКА-София се нужда от нови попълнения.

“До 30-ата минута играхме бавно, бяхме далеч от противника, не успяхме да го пресираме, липсваше ни скоростта и като цяло не се ориентирахме добре в обстановката. След това заиграхме далеч по-добре, но въпреки това имам много забележки. Разбира се, трети мач за пети ден - нормално е да има умора. Трябва да изчистим елементарните грешки, които допускаме. На моменти се опитваме излишно да усложняваме играта”, коментира след срещата Белчев.

“С това, което имаме като материал в момента, ще работим. Мисля, че до началото на първенството ще бъдем по-сработени. Селекцията е отворен процес, но търсим добри футболисти - такива, за които сме сигурни, че ще ни вдигнат класата. Нека феновете имат малко повече търпение. Не е въпросът в това да отчитаме дейност и просто да привличаме футболисти”, допълни още треньорът, който очаква нови попълнения в най-скоро време.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички