Белия: Колективът ни отличава от другите, шансовете срещу Партизани са 50:50 (видео)

Белия: Колективът ни отличава от другите, шансовете срещу Партизани са 50:50 (видео)

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров е на мнение, че колективът е най-силното качество на "жълто-черните". Младият специалист е убеден, че в състава му няма разделение на българи и чужденци. "Това, което ни отличава от другите отбори, е колективът. При нас няма разделение на българи и чужденци. Имаме един прекрасен колектив", каза специалистът в интервю за "Канал 3".

"Имаме информация за предстоящия съперник в Лига Европа Партизани. Наблюдавали сме няколко техни срещи, имаме и още записи. Целта ни е да запознаем добре момчетата с опонента. Говорим за сериозен, агресивен отбор, който играе на добра скорост. Предстои ни здрава битка в Албания, а шансовете са изравнени", каза още Белия.

Треньорът, извел "канарчетата" до Купата на България, е убеден, че Ботев ще бъде по-силен тази година. Целите пред клуба са задължително влизане в първата шестица и защита на спечеления трофей. В Ботев със сигурност ще бъде привлечен още един нападател, като една от опциите е Венци Христов, с когото са водени преговори.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти