Балтанов: Трябва да забравим триумфа за Купата на България (видео)

Балтанов: Трябва да забравим триумфа за Купата на България (видео)

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов е убеден, че “канарчетата” трябва да оставят зад гърба си историческия триумф във финала за Купата на България срещу Лудогорец и да насочат вниманието си изцяло към предстоящото гостуване на Партизани (Тирана). “Жълто-черните” гостуват на албанците този четвъртък в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

“Разучихме добре отбора на Партизани. Трябва да се постараем да извлечем максимално благоприятен резултат в Тирана. Имаме качествата да победим, но е нужна концентрация на 100%. Ще е много хубаво, ако отбележим гол на чужд терен. Настроението е приповдигнато след спечелването на Купата на България. Сега обаче трябва да забравим този мач и да насочим вниманието си към Лига Европа. Там слаби отбори няма. Шанс за всички нас е да покажем на какво сме способни особено ако се натрупат няколко мача”, каза Балтанов пред колегите от "PlovdivDerby".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти