Берое пробва нигерийски таран

Берое пробва нигерийски таран

Нигерийският централен нападател Матю Бонифас пристигна на проби в Берое. Снощи той проведе първата си тренировка под ръководството на Александър Томаш. Таранът ще бъде тестван и през следващата седмица. За това време той ще трябва да убеди треньора, че заслужава да получи предложение за договор.

От спортно-техническия щаб на заралии имат контакт и с друг играч за този пост. Засега обаче те не успяват да постигнат разбирателство с него. Причината е, че Томаш иска да го види поне в няколко тренировки, а набелязаният държи да пристигне директно за медицински тестове и подписване на договор.

Матю Бонифас е роден на 5 октомври 1994 година в Кадуна, Нигерия. Той впечатлява с ръста си - висок е 190 см. Започва кариерата си в местния Суприм Корт и за две години реализира 24 гола в 56 мача. Затова и през сезон 2014/15 е привлечен от кипърския Арис (Лимасол). За този тим участва в 19 шампионати двбоя, в които е отбелязал 10 попадения. След това облича фланелката на албанския Трепча - на терена е само в 6 срещи, в които се разписва веднъж. През пролетта на 2017 година Бонифас е част от Партизани (Тирана) - този тим бе елиминиран от Ботев (Пловдив) в първия квалификационен кръг на тазгодишното издание на Лига Европа (3:1 и 1:0). В момента Матю е свободен агент.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти