Томаш: Единственото хубаво е, че победихме Септември

Томаш: Единственото хубаво е, че победихме Септември

Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе изключително критичен към представянето на своите футболисти, въпреки че те записаха успех с 1:0 като гост на Септември в София и продължават без загуба от началото на първенството. Младият специалист заяви, че не това е стилът на игра, който иска да вижда, като изрази мнение, че предстоящият съперник на заралии - ЦСКА-София, е може би най-добре подготвеният в момента отбор в Първа лига.

“Единствената добра новина тази вечер е победата. Не се получи нищо от това, коет исках да видя. За много мои колеги победата стои на първо място, но това не важи за мен. Днес играхме така сякаш не искаме да стигнем до успеха. Всеки един ден трябва да се стремим към него. Не ми хареса това, което видях тази вечер. Имаме много върху какво да работим. Нужно ни е повече самочувствие, за да можем да направим това, което работим на тренировките”, коментира Томаш.
Септември София - Берое “За мен в момента предстоящият ни съперник - ЦСКА-София, е най-добре подготвеният отбор. Преболедуваха миналата година и в момента берат плодовете на своята работа. Всеки тим има обаче своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от тях”, каза още наставникът на шампиона на България за 1986 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти