Президентът на Карнобат: Нямаме цели в Купата на Аматьорската лига

Президентът на Карнобат: Нямаме цели в Купата на Аматьорската лига

В съботния ден Карнобат се наложи с 3:2 над Евроколеж /Пд/, в двубой от 12-ти кръг на Югоизточна Трета лига. Победата дойде след голове на Петър Колев, Димитър Иванов и Мартин Димитров.

„Проявихме характер и хладнокръвие пред гола, имахме две-три положения, но в интерес на истината колегите имаха повече.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ОТ 12 КРЪГ НА ЮГОИЗТОЧНА ТРЕТА ЛИГА

Наистина, късметът за пореден път беше на наша страна. Винаги пловдивските отбори са имали една отличителна черта - играят много техничен и грамотен футбол. Явно там школата изповядва точно тази теория. Евроколеж имат много класни футболисти, учудва ме моментното им класиране.“, това заяви президентът на Карнобат Теодор Иванов след победата с 3:2.

Той допълни, че отборът няма поставени цели в турнира за Купата на Аматьорската лига. Както е известно, следващата среща на Карнобат е именно домакинство срещу Ямбол, в полуфинална среща от втори етап (поток Бургас / Стара Загора / Сливен / Ямбол) от турнира за Купата на Аматьорската лига. Двубоят е в сряда, 25 октомври, от 14:00 ч.

„Нямаме цели в турнира. Ще обиграваме по-млади момчета и тези, които взимат по-малко участие.“, допълни още президентът на карнобатлии.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти