Алекс Колев с пореден силен мач в Полша

Алекс Колев с пореден силен мач в Полша

Българският нападател Александър Колев изигра нов силен мач с екипа на Сандечия (Нови Сонч). Таранът бе един от най-активните на терена при равенството 1:1 с Краковия в мач от 13-ия кръг на полската Екстракласа.

Срещата започна лошо за домакините, като още в 9-ата минута Михал Хелик даде предимство на гостите. Колев бе близо на няколко пъти да забие поредния си гол в шампионата. Бившият капитан на младежкия национален отбор на три пъти стреля много опасно към вратата на Адам Вилк.
Все пак в последните минути на срещата Сандечия спечели важната точка. Колев изведе отлично играч на фланга, след което центрира към Филип Пишчек, който с лекота се разписа за крайното 1:1.
Играчите на Радослав Мрочковски вече са на девета позиция с актив от 17 точки. Интересен факт е, че новакът е на само шест от първото място.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти