Продажба на билети и организация за мача Монтана - Левски

Продажба на билети и организация за мача Монтана - Левски

Левски стартира утре продажбата на билети за предстоящия мач от 1/8 финалите от турнира за Купата на България Монтана - Левски, който ще се състои на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на www.eventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор ДАУ на стадион ДВиваком Арена Георги АспаруховУ. Сезонните абонаментни карти за стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" също ще важат за двубоя за Купата на България. За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Монтана и Левски се изправят един срещу друг в сряда от 18:00 часа. Обръщаме внимание, че вратите на стадиона ще бъдат отворени за публика от 16:30 часа. Поради очакваното лошо време, информираме нашите привърженици, че на трибуните няма да бъдат допускани хора с чадъри, а единствено с дъждобрани, които ще бъдат раздавани на точките за продажба на третия етаж в сектор А, както и в сектор В. Също така на тези места привържениците ще получават и топла напитка. От 06:00 часа сутринта пък достъп до спортния комплекс ще имат само автомобили, ангажирани с футболната среща.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А Ц 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б Ц 7 лв.

Сектор Г - 7 лв.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти