Мартин Луков се завърна в групата на Дунав

Мартин Луков се завърна в групата на Дунав

Пламен Донев обяви групата за мача от 1/8 финала за Купата на България срещу ФК Струмска слава, който ще се играе днес 24.10.2017 г. от 18:00ч на Градски стадион Русе. Впечатление прави, че в групата попадна до скоро контузеният вратар на „драконите“ Мартин Луков, който вече тренира на 100% със своите съотборници. Напомняме, че Луков претърпя операция през месец април тази година, по повод скъсване на предна кръстна връзка на дясното коляно. Възстановяването продължи шест месеца, под надзора на д-р Ивайло Якимов.

Другото интересно име, което попадна в групата на Дунав е юношата на клуба Благовест Ленков. Благо се състезава в отбора на Дунав, който участва в Елитна юношеска група на България до 19 г. (U19) и играе на поста ляво крило. Старши треньора се надява, че при благоприятно развитие на нещата, юношата на клуба ще получи шанс за дебют в професионалния футбол.

Ръководството напомня, че билети  ще се продават днес на Градския стадион след 15:00ч. а зрители ще се допускат след 16:00ч.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти