Новият шеф на Левски: На плещите ми ляга огромна отговорност (видео)

Новият шеф на Левски: На плещите ми ляга огромна отговорност (видео)

Новоназначеният като главен мениджър и координатор на спортно-техническата част в Левски Асен Букарев говори пред levski.tv. Ето първите думи на бившия помощник треньор на Делио Роси:

“Чувствам се отлично. Работя за най-големия и обичан клуб в България. Ние, спортистите, не бягаме от предизвикателствата, обичаме ги. Надявам се да оправдая доверието.

Целите са свързани с успеха на отбора и клуба. Няма личен план. Има общ план и той се казва Левски. От момента, в който г-н Русев проведе разговор с мен и ме покани да заема тази длъжност, на плещите ми ляга една огромна отговорност. Целите са ясни - от по-общи ще отидем към по-частни и детайлни. Краткосрочни и дългосрочни. Ще следваме този път за постигането им, който ще бъде начертан.

Надявам се бъдещето ни да е светло и да постигнем целите заедно. Успях да се запозная с част от характера и философията на Делио Роси, вижданията му. Много сериозен човек и ще се опитам да помогна с каквото мога, за да постигне той целите с първия отбор”, обеща Букарев, който отправи послание към феновете.

“Посланието към феновете е, че както те обичат отбора, така ние ги обичаме и уважаваме, и не можем без тях. Няма случай в който стадионът да е бил пълен и Левски да не е постигнал успех. Говоря не за един мач, а за истински успех. Надявам се стадионът да става все по-пълен. Ние ще направим всичко възможно да осигурим условия хората да се чувстват добре, комфортно. Да идват не само жени или мъже, а цели семейства”, завърши Букарев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти