Галчев: Железев ли е, алуминиев ли е, но не може така да се подиграва с труда ни

Галчев: Железев ли е, алуминиев ли е, но не може така да се подиграва с труда ни

Халфът на Септември (София) Борис Галчев бе доста недоволен от съдията Валентин Железов в мача срещу Славия (1:4). Той претендира за неотсъдена дузпа в полза на неговия тим при резултат 1:1 и заяви, че реферът няма право по подобен начин да се подиграва с труда на него и съотборниците му.

“Мисля, че голът е на Елтон, не съм много сигурен, но мисля, че имаше леко докосване от негова страна. Не е важно кой бележи, важното е отборът да върви. В този мач обаче не се получи. Преди това имахме четири поредни победи, което за новак е много. Ще се борим до последно. Целта, поставена ни от ръководството, е да не изпаднем. След тези 4 победи започнахме да мечтаем, но сега отново се върнахме там, където бяхме. За всеки футболист е важно, когато побеждава, но днес отстъпвахме на отбора на Славия”, заяви Галлчев.

“Преломният момент бе ситуацията за дузпата. Не знам дали има видео, но аз по-чиста дузпа досега не съм виждал. Две седмици си говорим, че няма какво да очакваме от съдията. Железев ли е, алуминиев ли е, не може така да се подиграва с труда на Септември. Не знам за кого свирят съдиите, но щом говорим за тях, а не за футбол, значи има много грешки. Виждате, че малко са облагодетелствани от съдиите. Ние обаче сме от тези, които най-често са ощетени. Не знам какво трябва да се случи, за да ни дадат дузпа. Ситуацията бе при 1:1. Ако бяхме вкарали, ставаше 2:1, става друг мач. Можехме да спечелим… Но керванът си върви, кучетата си лаят…”, допълни халфът.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти