Кралев обяви условията и датите за търга за базите на ЦСКА (видео)

Кралев обяви условията и датите за търга за базите на ЦСКА (видео)

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев бе категоричен, че на задаващия се търг за базите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД водещ ще бъде държавният интерес. Както е известно, Кралев обяви условията за участие в конкурса, като разкри, че желаещите ще могат да подадат своите документи най-късно до 17:00 часа на 11 декември, класирането ще бъде обявено до 3 януари, а договорът ще бъде подписан до 10 януари.

“Търсим дружество с доказана история, с доказан произход на капиталите. Процедурата е отворена за всички. Не искам да коментирам конкретни юридически лица. Това е началото на конкурса. Повече коментари ще има след подаването на заявките за участие. Тези условия, които сме изложили, гарантират държавния интерес. Искаме ясни гаранции, че въпросният кандидат може да се справи с предложената инвестиционна програма. Предложената цена ще има най-голяма тежест (60 т.), програмата ще носи 30 точки, а общественият принос и стратегия - 10 точки”, обяви Кралев.

Пълното решение на ММС за конкурса за "Армията" и Панчарево тук!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти