ЦСКА 1948: Наши юристи вече преглеждат документацията, в понеделник излизаме с позиция

ЦСКА 1948: Наши юристи вече преглеждат документацията, в понеделник излизаме с позиция
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви на официалния си сайт, че ще излезе с официална позиция относно становището на Министерството на младежта и спорта относно предстоящия търг за базите на ПФК ЦСКА АД в началото на следващата седмица. Лидерът в Югозападната Трета лига се въздържа на този етап от коментари, като обяви, че вниманието му днес е насочено изцяло към предстоящото утре дерби с Вихрен (Сандански).

Ето и пълното съобщение на ЦСКА 1948:

Уважаеми армейци, уважаеми привърженици на футбола,

получихме многобройни запитвания от медии и фенове за позицията ни по обявените условия относно конкурса за базите на ЦСКА – "Българска армия" и "Панчарево".

Наши юристи вече преглеждат документацията, качена на сайта на Министерство на младежта и спорта.

В същото време пред ЦСКА предстои изключително важен мач утре – с Вихрен в Сандански. Това е и причината да излезем с официална позиция в понеделник, 27 ноември.

Едно е ясно – ЦСКА ще се върне рано или късно в своя дом – "Армията". Другите ги чака автобус "Случаен превоз" към Ловеч.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти