Павел Колев: Няма проблем с участието на ЦСКА 1948 в Трета лига (видео)

Павел Колев: Няма проблем с участието на ЦСКА 1948 в Трета лига (видео)

От гледна точка на Българския футболен съюз няма проблем във факта, че ЦСКА 1948 е играл в баража за Трета лига срещу Брацигово през лятото, въпреки че все още не е бил приет за временен член на организацията. Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев обясни ситуацията в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV.

“Това е въпрос към изпълнителния директор. През него е минала процедурата и съответното писмо, според което клубът е приет за временен член на една определена дата след заседание на изпълкома. Знам, че това не е единственият случай, в който отбор е участвал в първенство без да е приет за временен член. Веднага се сещам за Марица (Пловдив). Просто върви процедурата, внесени са документите, с които се кандидатства за временно членство и по тези документи няма възражения от наша страна - отговарят на изискванията по устав. Оттам нататък е една формалност да се приеме членството на съответния клуб. Да спреш един клуб от участие в нещо, въпреки че е изряден, само защото не се е събрал изпълком не е редно”, каза Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти