Трима контузени в редиците на Белчев, капитанът се завръща - вижте групата за Локо (Пд)

Трима контузени в редиците на Белчев, капитанът се завръща - вижте групата за Локо (Пд)

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев определи група от 19 футболисти за лагера преди мача с Локомотив (Пловдив). Срещата от XVII кръг на Първа лига е в неделя (26 ноември) от 15:30 часа на стадион "Локомотив".

Тимът тренира на базата в Панчарево и замина на лагер, а с отбора отпътува и новото попълнение Роланд Алберг. Бившият юношески национал на Холандия не може да запише дебют преди 1 януари 2018-а, но от вчера се подготвя заедно със съотборниците си.

Гостуването в Пловдив заради контузии пропускат националът Станислав Манолев, Стойчо Атанасов и Александър Георгиев. На разположение на Белчев обаче ще е капитанът Божидар Чорбаджийски, който се възстанови след травмата в кръста.

Групата на ЦСКА-София за гостуването в Пловдив:

Вратари: Георги Китанов, Витаутас Черниаускас
Защитници: Антон Недялков, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Барт, Александър Дюлгеров, Валентин Антов
Полузащитници и нападатели: Кирил Десподов, Густаво Кулма, Кевин Меркадо, Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Тиаго Родригес, Раул Лое, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга, Роланд Алберг, Енрике Рафаел

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички