Все още мистерия около плячкосаните близо 4 000 000 от сметката на Мартин Петров

Все още мистерия около плячкосаните близо 4 000 000 от сметката на Мартин Петров

Продължава да се шуми около случая с източените 3,8 милиона лева от сметката на бившия национал Мартин Петров, но засега всичко е обвито в неяснота. Футболист №1 на България за 2006 година вече е сезирал прокуратурата и е наел адвокат.

През последните 10 години Мартин е имал личен банкер в "УниКредит Булбанк", който се е грижел за финансовите му операции. Наскоро обаче бившата звезда на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити установил, че въпросната служителка - Ирина Ч.А., е с прекратен трудов договор от 10 месеца, а от сметката му липсва огромната сума.

Sportal.bg се свърза с "УниКредит Булбанк", откъдето получихме следния отговор: "Клиентите на банките са защитени с банкова тайна. Ако реши, клиент може да направи публични твърдения за отношенията си с банки, но ние нямаме право да предоставяме каквато и да е информация - да я потвърдим или опровергаем в медиите. В случай, че който и да е клиент оспори операции в банката, извършваме задълбочена проверка и сътрудничим на отговорните органи".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти