Радуканов: Помолих момчетата да играят ей така за нищо

Радуканов: Помолих момчетата да играят ей така за нищо

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов засипа с похвали своите играчи след успеха с 1:0 над Черно море като гост.

“Щастлив съм заради футболистите, които днес играха за чест и достойнство. Радвам се, че показахме точно това. Благодаря на всичките си играчи - те се раздадоха на над 100% както винаги. Всички имахме нужда от глътка въздух. Мачът протече по начина, по който знаехме, че ще протече. Чакахме своя миг и действахме като един човек. Това се опитваме да показваме през последните месеци. Можем да вземем точки на много места и се забелязва, че искаме да се надиграваме със съперниците. До края обаче може да загубим и всичките си срещи”, заяви наставникът.

Той коментира и наболялата тема с финансовата криза в клуба, заради която се говори, че отборът може да спре участието си след края на полусезона: “Онзи ден помолих момчетата да изиграем тези 4 мача за себе си - без пари, без нищо, само за името Пирин. Не знам какво ще се случва с клуба - ще видим след 11 декември. ”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти