Кампаняро: Не се страхуваме от Милан

Кампаняро: Не се страхуваме от Милан

Полузащитникът на Лудогорец (Разград) Густаво Кампаняро е категоричен, че българският шампион не се страхува от Милан, срещу който ще се изправи на 1/16-финалите в Лига Европа. Бившият играч на италианските Фиорентина и Верона разкри, че той и съотборниците му са приели с голяма радост името на съперника при жребия в понеделник.

"Бяхме много ентусиазирани, когато разбрахме, че ще играем срещу тях. Милан си е Милан, исторически, престижен и печеливш клуб. Ще бъде прекрасно да се завърна в Италия, още повече на един толкова хубав стадион като "Сан Сиро". Знаем, че Милан не преминава през добър период в момента, но има още два месеца до срещите ни с тях, така че всичко може да се промени. Уважаваме "росонерите", но със сигурност не се страхуваме от тях. Знаем възможностите си и ще направим всичко възможно,за да преминем в следващия кръг", заяви Кампаняро в италианската преса.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти