Това е човекът, който ще подкрепи Любо Пенев на конгреса

Това е човекът, който ще подкрепи Любо Пенев на конгреса

Аматьорският Черногорец (Ноевци) от "А" областна група 2 в зона "Перник" обяви във "Фейсбук" лика на този, който ще гласува от името на клуба на предстоящия конгрес на БФС. Въпросният човек се казва Даниел Йорданов - един от играчите в тима от село Ноевци.

Знае се, че клубът от най-голямото село в община Брезник е зад кандидатурата на Любослав Пенев за президент на футболната централа. Все още обаче бившият нападател не е издигнат официално за шефския пост в Бояна. До момента само Черногорец е изразил подкрепа за "Ел Голеадор". Ето какво пишат от Ноевци:

"Това е нашето момче, което ще е делегат на конгреса. Честен, млад и играещ със сърце във всяка среща. На конгреса ще гласува за промяна на футбола ни като цяло, за премахване на редица такси, които заплащаме. Той няма да гласува заради една вечеря в хотел....".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти