Мъри покоси Попето и Спартак (Москва) в Дубай

Мъри покоси Попето и Спартак (Москва) в Дубай

Воденият от Станимир Стоилов Астана победи с 3:2 Спартак (Москва) с Ивелин Попов в състава. Двата тима играха контрола в Дубай, където се подготвят. Най-добрият футболист на България през последните три години беше титуляр за шампиона на Русия. Той остана на терена до почивката, а московчани губеха след първата част с 0:2 от първенеца на Казахстан. Попов игра в предни позиции с Куинси Промес, Лоренсо Мелгарехо и Луис Адриано.

Станоевич (19) и Томасом (32) бяха точни през първото полувреме за тима на най-добрия треньор на България през 2017 година. Момчетата на Мъри вкараха и трети гол в 74-ата минута. Тогава Деспотович прати топката в мрежата на Спартак. Много активният на руснаците през второто полувреме Пердо Роча бе съборен за дузпа, която Промес реализира в 79-ата минута, а малко преди края бразилецът оформи крайното 2:3 в полза на Астана.

След срещата Попов и компания заминаха за Москва, където ще получат няколко дни почивка, след което подновяват подготовката за 1/16-финалните срещи от Лига Европа с Атлетик (Билбао).

СПАРТАК (Москва) - АСТАНА 2:3
0:1 Станоевич (19)
0:2 Томасов (32)
0:3 Деспотович (74)
1:3 Промес (79-дузпа)
2:3 Педро Роча (89)

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти