Красимир Иванов: Първото послание за Панов беше от фен на ЦСКА, това доказва какъв човек е бил

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отдаде почит на легендата Павел Панов, който напусна този свят в неделя вечерта.

"За съжаление не съм от поколение, което е имало възможност да гледа на живо Павел Панов. Той е спомена за мен от времето на романтичния футбол, това което баща ми е разказвал, заедно с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. Поколението футболисти, което е пример за всички нас. Това, което ми направи много силно впечатление, беше тетрадката със спомените. Първият беше от фен на ЦСКА. Самото послание показва какъв човек е бил и на кой какви впечатления е направил.

Не сме мислили по въпроса да кръстим някоя трибуна на негово име. Нека мине погребението и ще можем да мислим по темата. Той със сигурност е един от хората, който обединява левскарите. Със сигурност в негово лице се вижда човек, който не само с действията си на терена, но и извън него, е бил за пример. Хубаво е за нас, да си помислим какви са тези хора и дали имаме такива примери в днешно време", коментира Иванов.

Левски отдават почит пред Павел Панов@@@
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти