Тъжният Петър Александров: Моите съболезнования на близките на Павел Панов и Георги Марков

Тъжният Петър Александров: Моите съболезнования на близките на Павел Панов и Георги Марков

Бронзовият медалист от САЩ`94 Петър Александров, който от дълги години живее в Швейцария, беше потресен от двете трагични новини, които покосиха българския футбол през последните два дни. Бившият голмайстор изрази своите съболезнования на близките на легендата на Левски Павел Панов и на бившия централен защитник Георги Марков, които напуснаха внезапно този свят.

"От два дни съм потресен, след като разбрах, че моят най-голям идол във футбола Павел Панов си отиде от този свят. Израснах с мечтата да приличам на него, докато играех футбол в градинките и по терените в Карлово. Имах удоволствието да го познавам, а откакто работеше в БФС, не веднъж и два пъти сме обменяли идеи. Много жалко. Беше страхотен човек. Новината за Жоро от днес направо ме довърши. Само преди 20 дни бяхме заедно в Сандански, където неговият Септември играеше контрола с Вихрен. Не мога да повярвам, но за съжаление такъв е животът. Искам да изкажа моите най-искрени съболезнования на близките и семействата на Павел Панов и Георги Марков", сподели просълзен големият голмайстор пред

Sportal.bg.

Пепи Алексанров е шампион и носител на Купата на България с Левски от сезон 1993/1994 година. Година по-рано печели титлата на Швейцария с Аарау. 55-годишният бивш футболист има 100 гола за Славия в 175 мача, 10 гола за Левски в 12 мача. Играл е още в Котрейк (Белгия), Енергия Котбус (Германия), а също така в Швейцария с екипите на Аарау, Ньошател Ксамакс, Люзерн, Баден, Кикерс, Блу Старс.

Той е двукратен голмайстор на швейцарското първенство - 1995 година с Ксамакс (25 гола) и 1996 година с екипа на Люзерн (19 гола). С екипа на България има пет гола в 25 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти