Мъри приключва с Астана още днес?

Мъри приключва с Астана още днес?

Пренаписалият историята на казахстанския футбол Станимир Стоилов може още тази вечер да приключи авантюрата си начело на Астана. Най-добрият български треньор в момента почти сигурно ще си тръгне от шампионата на Казахстан след реванша със Спортинг (Лисабон) на 1/16-финалите в Лига Европа. Това най-вероятно ще е и последният мач на тима във втория по сила европейски клубен турнир, след като допусна загуба с 1:3 като домакин от “лисабонските лъвове”.

Според изданието “Спутник Нюз” Стоилов има желание да приеме ново предизвикателство в своята кариера. Очакванията на всички специалисти и футболни критици в бившата съветска република са, че главният “виновник” за “Синята приказка” на Левски ще поеме националния отбор на Казахстан. Самият българин обаче неколкократно отхвърли подобна опция.
Интервю със Станимир Стоилов@@@По време на официалната пресконференция преди сблъсъка на “Жозе Алваладе” Мъри отговори доста уклончиво на въпрос какво е бъдещето му след мача със Спортинг в Лисабон. “Всичко може да се случи, не изключвам нито една възможност. Сега обаче не желая да говоря по тази тема. Най-важното е, че все още съм треньор на този отбор. Нищо друго няма значение. За моето бъдеще ще говорим, като се върнем в Астана”, лаконичен бе Стоилов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти