Гатузо разкри какво му е харесало най-много срещу Лудогорец

Гатузо разкри какво му е харесало най-много срещу Лудогорец

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо остана доволен от победата над Лудогорец с 1:0 и най-вече от добрата игра на тима в защита. “Росонерите” бяха спечелили първия мач в Разград с 3:0, а бившият халф искаше да види отново стабилни действия в дефанзивен план.

“Радостен съм, че не допуснахме гол. Това е нещо, върху което работихме на тренировките в последно време. Отборът израства постоянно а тези, които играят по-малко и днес получиха шанс, показаха, че на тях може да се разчита. Андре Силва се справи с поставените му задачи. Да, той не успя да вкара гол, но свърши всичко останало. Патрик Крутоне не игра на типичния си пост, но се справи и това е още една опция занапред”, коментира Гатузо.

“Колкото по-малко голове допускаме, токова по-мотивирани са играчите да работят в това отношение. Вече пресираме по-добре. Имаме напредък и в други отношения, но тепърва трябва да се развиваме още”, продължи треньорът на италианския гранд.

“Мислим мач за мач. Сега ни предстои много трудно гостуване на Рома.  За мен е огромна чест, че водя Милан. Това носи със себе си и голямо напрежение, но на мен ми харесва”, добави Гатузо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти