Заги се отказа от бивш национал и се чуди на Локо (Пловдив)

Заги се отказа от бивш национал и се чуди на Локо (Пловдив)

Славия се отказа от привличането на централния защитник Александър Александров. Той бе вариант за треньора Златомир Загорчич, но няма да облече бялата фланелка. През есента бранителят носи екипа на Черно море, но бе освободен. Александров е искан от италианския втородивизионен Тернана.

"Искам да привлечем централен защитник. Имам предложения за този пост. Надявам се в близките дни да има яснота", каза Загорчич пред "Тема спорт".

"За мача с Локомотив (Пловдив) няма да мога да разчитам на Славчо Шоколаров, който е наказан. Всички останали са здрави, с изключение на Георги Йомов, който от доста време лекува контузия. В състава се завръщат Галин Иванов и Иван Минчев, които изтърпяваха санкции срещу Лудогорец", посочи треньорът.

Загорчич сподели, че среща проблеми с разузнаването на Локомотив (Пловдив), защото съставът е коренно променен от есента.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти