Данаил Бачков гостува в “Часът на Трета лига”

Данаил Бачков гостува в “Часът на Трета лига”

Старши треньорът на Беласица (Петрич) Данаил Бачков ще бъде поредният гост в предаването “Часът на Трета лига” по Sportal TV. Носителят на Купата на България за 2003 година с Левски в момента е начело на “комитите”, начело на които застана в началото на 2018-а.

Бившият футболист на Спартак (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Левски, Черно море и Родопа (Смолян) прие предизвикателството да се впусне в треньорския занаят миналата пролет, като остави юношите на Миньор (Перник) и пое първия състав. В началото на ноември обаче перничани уволниха специалиста, който впоследствие пое друг клуб, оставил трайна следа в “А” група.

Защо тимът от Петрич не домакинства на собствения си стадион “Цар Самуил”? Докога ще играе на терена в село Коларово? Каква е целта пред Беласица? На тези и много други въпроси Бачков ще отговори при гостуването си в студиото на “Часът на Трета лига” днес.

Не пропускайте всеки вторник от 16:00 часа предаването “Часът на Трета лига”! Намерете ни във Facebook на https://www.facebook.com/ChasutNaTretaLiga/

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти