Обертан: Показахме характер

Обертан: Показахме характер

Нападателят на Левски Габриел Обертан остана доволен от играта на неговия тим при равенството 2:2 с ЦСКА-София. “Сините” губеха с 0:2 на полувремето, но през втората част успяха да стигнат до точката, като дори можеха и да спечелят мача с малко повече късмет в края. Според французина, отборът му е показал характер.

“Още в началото допуснахме да губим с 0:2 и изглеждаше, че това ще бъде доста тежък мач, но ние показахме характер и стигнахме до равенството. Можехме дори да спечелим, ако имахме още 5 минути, но 2:2 е добър резултат. През първата част не показахме нищо. Започнахме много зле, не бяхме свежи и готови за битка. На полувремето треньорът успя да ни мотивира. Трябваше да започнем да действаме като мъже. През първата част бяхме като някакви деца, които не знаят какво да правят, но през втората част стояхме далеч по-добре и трябва отсега нататък да действаме точно така”, заяви Обертан.

“Играем с ЦСКА всяка седмица, но атмосферата си остава огнена. Знам, че феновете искат от нас да играем добре. Понякога резултатът няма значение, но те искат да видят, че се борим и се раздаваме, и смятам, че днес се случи точно това”, допълни французинът.

“Сблъсъкът за купата не е приключил. Хубаво е, че взехме преднина от два гола, но виждате, че съперникът може да бележи от всяко положение. Трябва да започнем по-добре от днес и смятам, че можем да ги отстраним”, каза още нападателят.

“Отборът се развива, но имаме върхове и спадове. В твърде много мачове не играем като Левски. Трябва във всеки двубой да действаме както днес през второто полувреме. Имаме достатъчно класа и няма причина това да не се случва постоянно. Наистина понякога се държим странно, но всичко зависи от нас футболистите. Феновете постоянно ни подкрепят, президентът е зад нас, треньорът прави всичко по силите си, така че нямаме оправдания”, завърши Обертан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти