Арда разби Гигант (галерия)

Арда разби Гигант (галерия)

Отборът на Арда разгроми Гигант (Съединение) с 6:0 в среща от 26-ия кръг в първенството на Югоизточната Трета лига. Мачът се изигра на стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград пред около 1000 зрители. Головете за домакините вкараха Джихат Кямил (2), Димитър Алексиев, Митко Плахов, Владислав Мисяк и Ахмед Осман.

Възпитаниците на Елин Топузаков  бяха пълни господари на терена и гостите от Съединение можеха да си тръгнат и с още повече голове от „Хасан Семерджи“. Кърджалийци поведоха в 23-ата минута с попадение на Димитър Алексиев, който получи добър пас от Атанас Чепилов и от упор простреля вратата на Гигант за 1:0.
Арда - Гигант 6:0@@@

Митко Плахов вкара красив гол в 38-ата минута след бомбен удар от около 30 метра - 2:0 за Арда. В 60-ата минута многоходова комбинация в наказателното поле на гостите обърка бранителите и вратаря Иван Аврамов, Джихат Кямил се озова сам срещу опразнената врата и не пропусна - 3:0.

В 66-ата Владислав Мисяк бе изведен сам срещу вратаря на Гигант след страхотен пас в коридор от Красимир Илиев и той не пропусна да отбележи дежурния си гол - 4:0. В 68-ата точен отново бе Джихат Кямил след великолепен пас от вратаря Иван Караджов.

Арда - Гигант 6:0@@@ 

В 82-ата минута Ахмед Осман оформи крайният резултат - 6:0 след самостоятелен пробив на Джихат Кямил и на него му остана само да вкара топката в опразнената врата.

„Доволен съм много както от убедителната победа, така и от духа и себераздаването на всички момчета. С всеки изминат мач Арда изгражда облик и стил на игра. Цифровото отражение понякога е по-голямо, а по-някога е по-малко и не обръщам внимание на това. Важното е, че взаимовръзката в тима е добра. Имаше и настроение за публиката. Феновете оценяват това, което показа оборът като игра“, заяви треньорът на Арда Елин Топузаков.

Арда - Гигант 6:0@@@

Наставникът на гостите Светослав Цольов сподели, че е имало огромна разлика в класите между двата отбора.

„Не можахме да се притивопоставяме на силния състав на Арда. След третият гол нашият отбор изпадна в нокдаун. Нормално е, те са млади момчета, не мога да им се сърдя“, заяви Цольов.

В следващия кръг Арда гостува в Димитровград на местния отбор. Мачът е на 21 април, сряда, от 17 часа.


Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти