Херо: Направихме нова крачка към шампионската титла

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо  бе изключително доволен от победата с 4:2 над Ботев (Пловдив), която е 13-та поред в Първа лига за "орлите" и увеличи аванса на 11 точки пред ЦСКА-София.

"Стана един случаен рикошет във втората минута, за този гол, който допуснахме. Хубаво е, че бързо се върнахме в мача и направихме обрат в резултата. Направихме много детинска грешка в края на полувремето за 2:2. Както знаете, при нас трябва винаги да се побеждава и това попадение наруши нашия баланс, но от средата на второто полувреме доминирахме изцяло. Вкарахме два гола, можеше и повече.

Дяков е много добър с топката, има много добри подавания, затова смени Яцек Горалски. Ползотворно беше включването на Панов и на Лукоки, който се включи много активно с няколко пробива и асистира на Швирчок. Направихме още една крачка към шампионската титла. Докато има теоретични шансове, няма как да кажа, че сме шампиони. Има още мачове", сподели специалистът, който коментира глупавия червен картон на Светослав Дяков.
Ботев Пд - Лудогорец@@@"Не разбрах, какво стана. Май чакаше да получи сигнал. Може би стана неразбирателство между него и съотборниците му. За жалост ще пропусне следващия мач", сподели Херо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти