Хищника скандализиран: Съдията Железов ми каза в прав текст - “сега ще видиш какво е рязане”

Хищника скандализиран: Съдията Железов ми каза в прав текст - “сега ще видиш какво е рязане”

Срещата между Сокол (Марково) и Борислав (Първомай) от Югоизточната Трета лига завърши при резултат 2:2, но гостите имат много сериозни претенции към съдията Валентин Железов. По думите на голмайстора на Борислав - Андрей Атанасов, реферът тенденциозно е свирил против отбора, като дори си е признал на почивката, че през вторто полувреме ще реже гостите. Хищника разказа пред Sportal.bg какво се е случило на почивката.

“Не съм виждал подобно съдийство. Играехме до гол. Главният съдия Валентин Железов даде четири минути продължение, а ни вкараха в 99-ата минута. Нямаше абсолютно никакви основания да продължава толкова мача. На почивката ми каза в прав текст: “сега ще видиш какво се казва рязане. Нали си футболист, знаеш как е”. Не мога да повярвам. Четвъртият съдия беше жена от Пловдив и каза, че я е срам от това, което се е случило. Освен това ни бяха отменени два гола, които бяха от чисти положения”, сподели Атанасов.

Преди седмица Железов ръководи първия полуфинал за Купата на България между отборите на Ботев и Славия, като от щаба на “канарчетата” също предявиха сериозни претенции към рефера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти