Стамен Белчев за шансовете за шампионската титла и мача с Левски

Наставникът на ЦСКА-София - Стамен Белчев, заяви, че във футбола всичко е възможно и затова трябва “червените” да излязат максимално мобилизирани в предстоящия мач с Левски. Белчев сподели още, че докато има шанс за титлата, неговият тим ще се бори.

Берое - ЦСКА-София@@@

“Не беше добър мач за нас. Равенството е закономерно. Играхме повече с мисъл за Купата на България, което не е добре за нас. Лично за мен е необяснимо. Щеше да е хубаво да влезем в този мач с победа. Футболистите на ЦСКА трябва да имат повече самочувствие. Нека мине двубоят за Купата и тогава ще правим генерални оценки за сезона.

Физически футболистите са добре. Направих смени, за да запазя част от играчите. Разликата с Лудогорец вече е много голяма, но докато имаме някакъв шанс, ще се борим. Срещу Левски трябва да си повярваме и да дадем максимума от себе си. Ако може да вкараме ранен гол, ще е добре за нас. Във футбола всичко се случва”, заяви треньорът на “червените”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти