Манолев: Кажи-речи битката за титлата приключи

Манолев: Кажи-речи битката за титлата приключи

Един от основните играчи на ЦСКА-София Станислав Манолев заяви, че според него равенството 1:1 с Берое от петия кръг на първата шестица на Първа лига е логично. Бранителят е на мнение, че битката за титлата на практика е приключила, но докато има шансове за първото място, тимът ще се опитва да преследва Лудогорец. Сега тимът ще се концентрира за реванша за Купата срещу Левски.

“Не съм максимално радостен въпреки че вкарах гол, защото не победихме. Резултатът е реален, може би. Ние излязохме с доста промени в състава. Някои момчета не излязоха достатъчно мобилизирани в началото. Едно е тренировки, друго е мачове. Поговорихме в съблекалнята и се подобриха нещата през второто полувреме. Въпрос на шанс или съдийски решения е, че не победихме в някои мачове. Идентични ситуации за нас дават червени картони, а за други не. Кажи-речи битката за титлата е приключила, но всичко е възможно, има още мачове. Дано излезем и покажем истинското лице на ЦСКА срещу Левски. С краката, с главата, както и да е, важното е  да вкараме голове”, каза Манолев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти