Илиан Илиев: Две неща решиха мача

Илиан Илиев: Две неща решиха мача

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри причините, довели до загубата от Левски с 1:4, която лиши варненци от възможността да се класират за Лига Европа. Той беше критичен към играта на тима си преди почивката и намекна, че част от футболистите ще бъдат освободени, защото не са достатъчно мотивирани.

“Две неща решиха мача - слабата ни игра през първото полувреме и третият гол. В началото бяхме много плахи и позволихме на Левски да доминира. Лесно губехме топката. След почивката станахме по-дръзки. Казах на играчите, че няма какво да губят. Имахме шанс дори да изравним, но третият гол ни прекърши”, сподели Илиев.Левски - Черно море@@@
“Публиката подкрепи Левски в началото и това им помогна. Прекалено лесно предавахме владението на топката, но това е проблем на целия ни футбол. Липсваше ни самочувствие, а и малко класа в определени ситуации. Не е лесно да биеш грандовете на техен терен. Левски заслужи класирането си, желая им успех”, продължи бившият халф на “сините”.

“Винаги е добре да играеш в евротурнирите, дори да не си максимално подготвен. Един-два кръга могат да се прескочат и с късмет. Васил Шопов? Отправихме запитване за него, но ни беше казано, че момчето иска да продължи кариерата си в чужбина. Трябват ни един-двама човека с класа, за да могат покрай тях да се събудят и другите. Имаме играчи, които не дават всичко от себе си. Явно не искат да се развиват и не са достатъчно мотивирани, а така не са полезни за отбора”, завърши Илиев.
Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти