Ще има ли мач ЦСКА 1948 - ЦСКА-София на 25 септември?

Ще има ли мач ЦСКА 1948 - ЦСКА-София на 25 септември?

ЦСКА 1948 и ЦСКА-София могат да се изправят един срещу друг между 25-ти и 27 септември. Това сочи регламентът за Купата на България. Както е известно, професионалните клубове стартират в надпреварата от 1/16-финалите. Там 14-те тима от Първа лига плюс най-високо класираните два отбора от Втора лига през сезон 2017/2018 ще са в урната на поставените. Останалите ще са в урната на непоставените.

Поради тази причина съществува възможност ЦСКА 1948 и ЦСКА-София да се изправят един срещу друг още на старта. Ако това се случи, домакин ще е тимът от Втора дивизия. Срещата ще се играе на стадион “Васил Левски”, а публиката на гостите ще бъде настанена в сектор “Б”, тъй като секторите “А” и “Г” ще са за ЦСКА 1948.



Ако двата клуба се разминат с пряк двубой през септември, до края на годината ще имат още една възможност да се изправят помежду си. Това може да се случи в края на октомври, когато ще се играят 1/8-финалите от турнира за Купата на България. Условието обаче е да преодолеят противниците си на 1/16-финалите. На тази фаза отборът от по-ниската дивизия няма да има предимство и домакин ще е първият изтеглен на жребия клуб.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти