Гледай на живо

Очаквайте в 11:00: Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Оборище атакува Втора лига с шампион и легенда на Локо Пд

Оборище атакува Втора лига с шампион и легенда на Локо Пд

Опитният старши треньор на Оборище (Панагюрище) Воин Войнов започва да попълва редиците на тима с футболисти, с които да атакува веднага завръщане в професионалния футбол.

Последните нови имена в редиците на панагюрци са опитните полузащитник Ванчо Траянов и нападател Явор Въндев. Двамата са шампиони на България с Локомотив (Пловдив) през 2004 г.

Тимът вече взе и още един нападател- Георги Стефанов, който идва от Арда (Кърджали).

Траянов напусна Локомотив (Пловдив) с идеята за край на кариерата, но първо беше изкушен от Струмска Слава (Радомир) от Втора лига. В крайна сметка обаче той се озова в изпадналия в Трета дивизия отбор на Оборище (Панагюрище).

Явор Въндев пък идва от Свобода (Пещера), който ще прекрати участието си в Трета дивизия. Въндев през миналия сезон стана трети голмайстор на същото това първенство и наниза 19 попадения, които се оказаха и решаващи за спасението на Пещера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти