Стоянович: На моменти губим концентрация, Купата е цел за Левски (видео)

Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе много доволен от убедителното представяне на тима си в днешната среща с Витоша (Бистрица). “Сините” надиграха с 4:1 своя опонент на “Виваком-Арена Георги Аспарухов” и загряха за дербито с ЦСКА-София с добра игра и победа.

93 Левски - Витоша (Бистрица)

“След загубата в Пловдив имахме трудна седмица. Работихме и разговаряхме много. Трябваше да покажем друго лице и да покажем дисциплина от първата минута. Играхме много добре през първото полувреме и направихме добри комбинации. Поддържахме високо ниво. Притеснява ме, че пропускаме доста положения. Трябва да поддържаме добра концентрация през всички 90 минути. Типичен пример е загубата от Локомотив”, започна наставникът.

93 Левски - Витоша (Бистрица)

“Изпуснахме много положения и загубихме концентрация. Трябва да видя повторение на гола, който допуснахме днес. Отново изгубихме концентрация при ситуацията. Обертан ми е казвал, че не иска да изпълнява дузпи. Паулиньо имаше голямо желание да вкара гол, но не успя. Божидар Митрев е с контузия в рамото и трябва да почива. Имам доста нападатели. Днес дадох шанс на Костов. Ще разговаряме с доктора на отбора, за да разберем дали Митрев ще бъде на линия през следващата седмица. Купата е една от целите на Левски през сезона. Приемаме напълно сериозно мача с Атлетик (Куклен). Нека мислим за ЦСКА след мача за Купата”, завърши Стоянович.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти