Кметът на Монтана се скъса да хвали "червените"

Кметът на Монтана се скъса да хвали "червените"

Кметът на Монтана Златко Живков говори за “Тема Спорт” в навечерието на сблъсъка с ЦСКА-София.

“Изправяме се срещу един изключителен отбор. Виждаме силното представяне на ЦСКА от началото на сезона, неслучайно е лидер в елита. Надявам се да ги затрудним максимално, но не си правим илюзии. Съперникът разполага с много бързии креативни офанзивни футболисти, с реализаторски качества. Ще бъде трудно да ги спрем. Аз се надявам най-вече да дойдат доста хора, а резултатът вече ще си покаже”, каза Живков.

“ЦСКА има много фенове в Монтана и си даваме сметка, че ще бъдем гости у дома. На “Огоста” е така и в двубоите срещу Левски, но трябва да призная, че повече хора идват на мачовете с ЦСКА. Ще бъде малко странно да сме гости у дома, но се надявам да направим срещата интересна”, добави Живков.

“През есента на 2014-а отстранихме ЦСКА, но не мисля, че настоящият състав е по-силен от онзи. Не забравяйте, че преди четири години ЦСКА дойде в Монтана в доста добра форма. Тогава съперникът беше убедителен лидер в елита с отличен треньор като Стойчо Младенов. Имаше и много сериозни футболисти. Особено Сержиу Буш, който нямаше нищо общо със сегашния Буш в Левски. И ние им нанесохме загуба, тогава бяхме лидери във Втора лига. Така че да не подценяваме и онзи отбор, който имаше ЦСКА. Сега долу-горе е идентична ситуацията, с тази разлика, че сме втори, а не първи в същото първенство”, каза още Живков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти