Лагербек: Контролирахме целия мач, можехме да ви бием с повече

Лагербек: Контролирахме целия мач, можехме да ви бием с повече

Шведският старши треньор на Норвегия Ларш Лагербек бе изключително доволен след победата с 1:0, която тимът му постигна срещу България в Лигата на нациите.

"Беше добър мач за моя отбор, спечелихме обаче само с 1:0. Справихме се отлично в защита, успяхме да отбележим един гол, с който спечелихме. Това е най-малкото, което взехме от този мач, контролирахме срещата през цялото време. Играхме много добре в защита, първото полувреме бе най-доброто ни полувреме в турнира.

България да има по-лека програма от нас? Какво имате предвид? Аз не мисля така. Нито нашата, нито вашата програма е по-лека. Който иска да продължи, трябва да продължи през Кипър и Словения, а те са трудни съперници. Ако погледнем как контролирахме мача, можем да кажем, че сме най-добрият отбор. Според мен играем добър футбол. Надпреварата за първото място ще бъде между Норвегия и България", каза Лагербек пред БНТ.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти