Тим от Балканите с интерес към Бандата

Тим от Балканите с интерес към Бандата

Добрите изяви на Иван Бандалоски през тази есен не останаха незабелязани. Десният защитник на Берое направи много добър полусезон и дори се завърна в националния отбор на България след пауза от 3,5 години, изигравайки три мача като титуляр в турнира Лига на Нациите. Бившият капитан на ЦСКА също така е попаднал в полезрението на един чуждестранен клуб от Балканите, като още от януари може да води преговори с него, тъй като настоящият му контракт изтича през лятото.

Опитният играч има общо 27 мача и 1 гол за първенство с екипа на "заралии", а през тази кампания е играл в 17 срещи от шампионата.

88 Берое - Локомотив (Пловдив)

32-годишният бранител е в отлични взаимоотношения със своя треньор Александър Томаш, като именно заради него избра Берое при завръщането си в България от Анортозис. Както е известно, двамата работеха заедно във Верея преди трансфера му в Кипър. По информация на

Sportal.bg

Бандата би напуснал Стара Загора за отбор в България само при много по-добри условия от тези в Берое. Основната причина е уважението му към Томаш, който му подал ръка в трудния за него момент след напускането му на Партизан.

25 Националите с последна тренировка преди мача с Кипър

Още тогава обаче двете страни се разбрали, че ако има оферта от чуждестранен клуб, Бандата ще може да си тръгне.

Бандаловски, който е юноша на Левски, е играл във Фейенорд Ротердам (Холандия), Литекс, Локомотив (Сф), Еверле Люен, Партизан, ЦСКА, Верея и Анортозис.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти