Миличич: Бяхме неузнаваеми през първата част, не знам дали оставам

Миличич: Бяхме неузнаваеми през първата част, не знам дали оставам

Старши треньорът на Верея Небойша Миличич бе силно разочарован след поредната тежка загуба на заралии. Клубът от “Трейс Арена” отнесе четири гола на “Васил Левски” от Славия и изпрати един полусезон, който със сигурност ще иска максимално бързо да забрави.

“Започнахме много слабо мача. Не можех да повярвам какво се случва през първото полувреме. Бяхме неузнаваеми. Играхме добре срещу ЦСКА и загубихме само с един гол, докато днес бе по-различно. Футболистите бяха уморени, затова загубихме тежко. Противникът дори се смили над нас след почивката”, коментира Миличич.

62 Славия - Верея

“Трябва да променим този пораженчески манталитет. Разочароващо е това, което се случи през есента. Не сме стабилен клуб, нямаме чак толкова добри играчи. Трябва да дойдат нови футболисти. Не знам дали оставам начело на Верея. Това, което показахме, не е задоволяващо”, допълни още старши треньорът на Верея.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ГОЛМАЙСТОРИТЕ В ЕЛИТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти