Манолев: Трябва да спечелим убедително

Манолев: Трябва да спечелим убедително

Футболистът на Лудогорец - Станислав Манолев, заяви, че тъй като "орлите" водят по точки в класирането, развръзката за титлата е изцяло в техните ръце.

"Малко ми липсва игровият ритъм, което лично на мен ми влияе в определени моменти. Радвам се, че отборът взе победата срещу Ботев (Пловдив). През първите 45 минути не им дадохме шанс - 2:0 на почивката", заяви Манолев по повод резултата от предпоследния 35-и кръг.

"Не бих казал, че ни е по-спокойно. Трябва да излезем още по-концентрирани срещу Черно море, за да затвърдим хубавата игра. От нас зависи всичко. Ние водим в точките. Шампионатът зависи от нас дали ще го спечелим," добави бранителят пред "Диема".

 

"В последния мач играем на нашия стадион, пред наша публика. Надявам се да се напълни. От първата минута трябва да излезем и да пресираме Черно море, за да спечелим убедително. В България всички се познаваме много добре, не мисля, че могат да ни изненадат с нещо", завърши Манолев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти