Моци: Колкото и слабо да играхме, пак сме най-добрият отбор в България

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци не скри радостта си след спечелването на 8-ата поредна титла на България. Той заяви, че колкото и слабо да се представиха “зелените” през този сезон, те си остават най-добрият отбор в България.

“Тежка, но сладка титла. Беше малко по-различна заради самите нас. Защото от февруари месец не започнахме добре. Колкто и слабо да играхме ние, пак се видя, че сме най-добрият отбор на България. 100% съм сигурен, че скоро ще видите стария Лудогорец със старата игра, която пак да радва феновете”, заяви Моци.


“Започнахме малко по-тежко, загубихме точки. Само, ако вземем двете точки от Верея, вече щяхме да сме шампиони. След това ЦСКА се приближи и това внесе напрежение. Играта не беше толкова добра, колкото преди. Лека-полека последните мачове започнахме да играем със сърцеи пак се видя, че сме най-добрият отбор. За мен това е седма титла. Оставам до 10 и после ще спра”, допълни румънецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти