От Плимут още съжаляват, че са изпуснали Греъм Кери

От Плимут още съжаляват, че са изпуснали Греъм Кери

Бившият тим на ирландския футболист на ЦСКА-София Греъм Кери - Плимут все още пази добри спомени за него. Изпълнителният директор на клуба коментира пред местното издание „Плимут Лайв”, че от тима са направили всичко по силите си, за да разубедят 30-годишния атакуващ играч.

Паркинсън разкри, че Плимут е предложил нов подобрен контракт на Кери, но футболистът е избрал офертата на "червените".

„Искахме Кери и Рубен Ламейрас да останат. Те бяха ключови играчи”, заяви Паркинсън. „Трябваше обаче да вземем под внимание факта, че след като паднахме едно ниво по-ниско, пред тях ще се разкрият други възможности и клубове, които биха ги приели.”

„Отправихме им оферти, защото искахме да ги задържим в отбора, който щеше да гони промоция. В крайна сметка те взеха решение с оглед своите перспективи и това, което считат за най-добро за себе си.”

„Трудно беше, но можем да си представим и тяхната изходна позиция. В интерес на истината и двамата се насладиха на времето си в Аргайл. Хората като индивиди имат свои съображение и двамата просто са на различен етап от своите кариери”, допълни шефът на Плимут.

СНИМКА: Официален сайт на ЦСКА-София

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти