Капитанът Дяков: Тежко ми е, доста съм афектиран

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков едва успя да прикрие отрицателните емоции след отпадането от Ференцварош в първия предварителен кръг на Шампионската лига. Разградчани допуснаха втора загуба от унгарския съперник и след 1:2 в Будапеща отстъпиха с 2:3 на “Лудогорец Арена”. Така “орлите” продължават в Лига Европа, а Ференцварош ще продължи да мечтае за Шампионската лига.

"Не очаквах да ни вкарат три гола. Доста съм афектиран. Изнервен съм от някои неща от мача. Ще кажа някоя глупост. Някои от головете им бяха случайни. Опитахме да вкараме още голове. Истината е, че нямахме късмет. Има какво да подобряваме. Отборът, който ни победи днес, не ни превъзхожда, но го поздравявам. И друг път съм го казвал - Лудогорец трябва да се подкрепя в трудните моменти като този. Лудогорец е едно семейство, отбор. Дузпа всеки може да пропусне. Не може да виним Якуб Шверчок.
Колкото е виновен той, толкова и останалите.  Напрежението беше както във всеки европейски мач. Съперникът се възползва от своите положения.  Въобще не ми се мисли за другите мачове. Тежко ми е в момента, искам първо да преспя”, заяви Дяков.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти