Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

УЕФА изпрати на Локо (Пловдив) млад кипърски съдия

УЕФА изпрати на Локо (Пловдив) млад кипърски съдия

Младият кипърски съдия Тимотеус Кристофи ще ръководи първия мач на Локомотив (Пловдив) в турнира Лига Европа. Носителите на Купата на България посрещат словашкия Спартак (Търнава) от 20.30 часа в първи мач от втория кръг.

Кристофи е на 32 години, няма кой знае какъв международен опит, свирил е предимно срещи на юношески национални отбори и младежката Шампионска лига. Не е голям любител на показването на картоните в международните мачове, като там не е вдигал нито един червен. В местното първенство обаче статистиката му е изпъстрена с картони и от двата цвята.

В миналия кръг ръководи мача от турнира Лига Европа между Милсами (Молдова) и ФКСБ (Румъния), завършил 1:2.

Помощници на Кристофи ще бъдат Павлос Георгиу и Мариос Калогиру, а четвърти съдия Георгиос Николау- всички от Кипър.

От днес касите на Лаута ще работят от 10:00 до 20:00 ч. Феновете на черно-белите могат да си вземат пропуски за срещата също така от всички книжарници Orange, които се намират в МОЛ-овете, както и от бензиностанции OMV, магазини Office1Superstore и онлайн на адрес besttickets.bg.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти