От Хaкен: Сега беше времето да пуснем Мохамед, защото трудно можеше да се пребори за титулярно място

От Хaкен: Сега беше времето да пуснем Мохамед, защото трудно можеше да се пребори за титулярно място

Левски се подсили с ганайското крило Насиру Мохамед. Както е известно, той дойде от шведския Хaкен срещу 250 хил. евро, след като преди това изкара седем години в скандинавския клуб. Затова спортният директор Сони Карлсон го определи за член на семейството.

"Толкова много време Насиру изкара с нас, че сега се чувстваме така, сякаш член на семейството ни си тръгва. Безспорно имахме страхотни години заедно с него и тези моменти остават заедно с нас. Почувствахме обаче, че сега е времето да го пуснем да си ходи”, започна Карлсон.

"В миналото имахме много оферти за него, някои от тях и по-изгодни от настоящата. Сега обаче беше времето да го пуснем, защото след травмата, която го измъчи в края на миналия сезон, вече по-трудно можеше да се пребори за титулярно място”, добави още той.

"Знам само, че отива в много голям клуб с много качествени играчи. Ще му бъде тежко, ще видим как ще се развият нещата за него. Но той отива там в добра форма и тъй като познавам качествата му, вярвам, че ще се пребори за мястото си", завърши Сони Карлсон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти